Z traumy spôsobenej šiestimi rokmi za mrežami sa zjavne milionárka Eva Varholíková-Rezešová (41) po štyroch mesiacoch od prepustenia už spamätala.

Užívala si výlety a iné aktivíty po boku príbuzných a teraz sa zrejme chystá urobiť hrubú čiaru za minulosťou a začať nový život. A to v zahraničí.

Je známe, že Eva Varholíková-Rezešová (41) musela zápasiť s následkami minulosti. V Maďarsku zapríčinila nehodu v roku 2012. Vtedy Eva riadila svoje BMW pod vplyvom alkoholu na maďarskej diaľnici a nabúrala do vozidla Fiat Punto.

Pritom na následky havárie zomreli štyria ľudia. Súd v Maďarsku jej uložil 9 rokov za mrežami, ale poslal ju domov po šiestich rokoch na konci augusta 2018.

Z pobytu vo väznici sa po nejaký čas spamätávala po boku svojich blízkych. Teraz sa zdá, že sa nad to povzniesla a rozhodla sa minulosť nechať minulosťou.

Dokonca si robí srandu aj zo svojej vlastnej svadby z roku 1999 s niekdajším hokejistom Jánom Varholíkom (48). To dokazuje fotografia na jej profile na sociálnych sieťach.

Pokračovanie na ďalšej strane.