A to tak intenzívne, že sa v lete 2015 zobrala a utiekla z domu. Kelly a Danny zalarmovali políciu až po 8 hodinách, hoci veľmi dobre vedeli, čo sa môže stať. Amber našli po troch dňoch mŕtvu, obesila sa v lesíku za mestom.

Tepláky a igelitka

Smutný prípad pomohla objasniť triedna učiteľka Amber, ktorej sa dievča zverovala. „Povedala mi, že jej nevlastný otec ju chcel ponižovať, aby sa jej všetci smiali. Bola som presvedčená o tom, že Amber psychicky týral, „oznámila Rebecca Beard podľa britského servera DailyMail.co.uk vyšetrovateľom. Keď nestihla všetky domáce práce, otčim ju o pol druhej zobudil a donútil vytrieť podlahu v celom dome.

Raz si zabudla vyprať nohavice od školskej uniformy, a tak musela ísť v teplákoch. A do tretice, všetky školské pomôcky jej nevlastný otec niekoľkokrát nahádzal do nákupnej igelitky a tašku jej zabavil. Pred ostatnými deťmi, ktoré dokážu byť kruté, musela Amber šialene trpieť. Vyšetrovanie ani po troch rokoch stále nie je u konca a v nasledujúcich týždňoch bude pokračovať. Aký trest stihne krkavčích rodičov, zostáva nejasné.

Článok pokračuje na ďalšej strane…