Zsuzsová je dnes meno, o ktorom sa hovorí či píše na celom Slovensku, dokonca aj v zahraničí. Žena, ktorá je spájaná s najhoršími zločinmi, pričom mala diskreditovať viacerých vplyvných mužov, konečne odhalila svoju tvár.

Na to treba žalúdok! Alena Zsuzsová (44), na ktorej tvár bolo zvedavé celé Slovensko, sa len mesiac po vražde Jána Kuciaka († 27) a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej († 27) ukázala na trenčianskej módnej šou, kde jej dcéra predvádzala luxusné svadobné šaty.

Zsuzsovej príbeh až donedávna nikto nepoznal a ostával celé roky v tajnosti. 44-ročná žena, ktorá vychováva dcéru a nádejnú modelku, je momentálne podozrivá z najohavnejších zločinov a spájaná s postavou Kočnera.

Jej tvár však nemal možnosť vidieť hocikto, keďže aj pri kompromitácii politikov používala fotky zahraničných modeliek, ktoré si v počítači upravila, hoci s niektorými mužmi sa podľa vlastných slov stretla aj osobne. Zsuzsová sa ani mesiac po vražde nechystala zabarikádovať v dome a pravidelne chodila do dobrej spoločnosti.

Asi nikto spomedzi prítomných vtedy ešte netušil, že medzi nimi je žena zapletená v troch vraždách! Zsuzsová sa na prehliadke usmievala od ucha k uchu, čo neušlo ani prítomným kamerám. A tak môže celé Slovensko vidieť skutočnú tvár ženy, ktorá plietla hlavy mocným mužom.

Článok pokračuje na ďalšej strane…