Podľa svedkov, ktorí sa nám ozvali, sa tam totiž vylial ako váza a nevídane sa strápnil. „Celú dobu tam poletoval a žvatlal čosi v reči, ktorej tam nikto nerozumel. Je z Třinca, takže to je pravdepodobne nejaká ich reč. Ku koncu už skoro nemohol hovoriť a bol rád, keď ho niekto vytiahol von fajčiť, aby sa nadýchal čerstvého vzduchu, „opísal Borkovcove vyčíňanie zdroj. Tým to ale zďaleka neskončilo.

Na webe jednej českej agentúry, ktorá na brnenskom finále súťaže krásy Borkovca nafotila, sa objavila informácia o jeho koncerte s Justinom Bieberom (24). „Finalista SuperStar Petr Borkovec si ide budovať spevácku kariéru do zahraničia. Údajne mieri do Londýna, kde si zaspieva s Justinom Bieberom, „písalo sa tam. To sa nám však nezdalo, pretože sám Peter v minulosti priznal, že po skončení SuperStar 2018 vystupuje skôr po krčmách a základných školách a veľké projekty sú v nedohľadne. Vystúpenie v britskej metropole by bolo príliš veľkým skokom, a tak sme sa Borkovca opýtali.

„Vôbec neviem, o čom to hovoríte, toto si ani náznakom nepamätám,“ povedal eXtra.cz spevák a nepriamo tak priznal, že konzumáciou alkoholu v daný deň skutočne nešetril. Jedinou otázkou zostáva, čo s Petrom bude ďalej. Ak nezačne veľmi rýchlo brzdiť a v neriadenom napájaní bude pokračovať, môže to skončiť katastrofou. Veď ostatní finalisti minuloročnej SuperStar už natočili videoklipy alebo vydali single, ale Borkovcovým najväčším úspechom bol vzťah s Knechtovou. A ani tá už ho nechce. Tak ako tak ale Petrovi držíme palce, aby sa od dna zvládol odraziť!

FOTOGALÉRIA: