Expremiér už v minulosti poprel akékoľvek prepojenie jeho osoby s Antonínom Vadalom. Teraz však Taliani prišli so zaujímavou informáciou, ktorá hovorí že Róbert Fico mal priamy kontakt s Trebišovským podnikateľom talianskeho pôvodu.

Po vražde Jána a Martiny vo februári 2018 Róbert Fico poprel akékoľvek prepojenie vlády s mafiou. Tak isto poprel akékoľvek kontakty s Antonínom Vadalom.

Skutočnosti však hovoria inak a naskytá sa otázka že ak tu neboli žiadne prepojenia vlády s mafiou, prečo Vadala v roku 2016 na svojom facebooku napísal: „Voľte našu stranu. Dnes všetci volíme správne 16 Smer a zajtra máme istotu, že Slovensko je v dobrých rukách“.

Kto je Antonino Vadala

Antonino je spájaný na Slovensku s podozrivím biznisom s agrodotáciami. Taktiež bol bývalý milenec Márie Troškovej a teraz čelí napojeniu na taliansku mafiu ‘Ndrangheta.

Ešte v roku 2011 mal Vadala pracovné spojenie s Máriou Troškovou. O 3 roky neskôr už bola asistenkou Viliama Jasaňa zo Smeru. Spisy ukazujú že práve Jasaňov syn spolupracoval a podnikal s Antiniom Vadalom. Práve v tomto období sa Mária Trošková prepracovala na post asistentky expremiéra Fica. Zoznámiť ich mal Jasaň.

Článok pokračuje na druhej strane.