Najväčší šok však prišiel od samotnej interpretky. Hoci sa jej šou mala začať o 19.30, už krátko po 18.00 vypustili organizátori informáciu, že sa štart koncertu kvôli päťhodinovému meškaniu kamiónov s technikou presúva na 21.00. Karty nehrali ani v prospech sľubovaného predskokana Majka Spirita, ten totiž nakoniec taktiež nevystúpil, no s Nicki si aspoň spravil pamiatkovú fotku.

Po nekonečnom čakaní sa približne 20 minút pred polnocou objavila na pódiu samotná Nicki v extravagantnom oblečení s korunkou na hlave a fanúšikom oznámila, že koncert sa ruší. Dôvodom mali byť údajne technické príčiny a nedostatok elektrickej energie na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu.

K celej kauze sa napokon vyjadril aj organizátor koncertu

“Šou Nicki Minaj bola zrušená zo strany umelca. Agentúra XL promotion za takmer dvadsať rokov svojej existencie nezrušila ani jeden koncert. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky technické štandardy a agentúra XL promotion dodržala všetky podmienky zaslané produkciou Nicki Minaj.

Koncert sa neuskutočnil výlučne z neprofesionality tímu Nicki Minaj. Uskutočnili sme množstvo veľkých svetových produkcií ako Rammstein, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Lenny Kravitz, One Republic a iné. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky podmienky k uskutočneniu takéhoto typu koncertu.

Vstupenky sa budú preplácať v plnej výške. Informácie o postupe vám oznámime čoskoro. Ďakujeme za porozumenie,” napísali organizátori vo svojom oficiálnom vyhlásení.

K celému incidentu sa vyjadrila aj samotná Nicki Minaj

Článok pokračuje na druhej strane.