Nevystúpil kvôli tomu ani  rapper Majk Spirit, ktorý mal byť predskokanom Nicky. „Nech ide do pi * e,“ odkázal drsný raper nakoniec svetovej celebrite na videu.

Diváci sa tak nedočkali ani jedného z koncertov a dali to poriadne najavo.

„Viete, čo nenávidím? Ja som Nicki Minaj a ja tu môžem nechať všetkých z Vás, pretože vy čakáte na mňa. OPOVRHUJU všetkými týmito ľuďmi, nech sú z Česka, Slovenska alebo z inej riti PALOVEJ. Pretože tieto hviezdy žijú len vďaka nám a Vám. A ja tu som s Vami priatelia a držím vám palce a pevné nervy. Hlavne že ona sa nechá masírovať v backstage,“ napísala na  sociálnu sieť Nela Slováková, ktorá bola jednou z márne čakajúcich.

„Je mi zle za všetkých obyčajný ľudí, ako som ja, ktorí čakáme na túto **** !!! Je mi ľúto produkčnej agentúry, ktorá toto organizuje, pretože za to nemôžu! Totálne opovrhujem Nicki Minaj!“ dodala.

Na mieste bola aj jedna z internetových moderátoriek The Voice Sharlota. „Mám zmiešané pocity. Teraz som dorazila domov, x hodín na ceste a čakania … bola, je a vždy zostane mojou láskou, ale veľmi ma to mrzí,“ napísala a pripojila video s Minaj, ktoré natočila, keď okolo nej speváčka prechádzala.

Ďalší fanúšikovia to však komentovali tak, že podľa ich názoru bola Minaj „pod vplyvom“, a ospravedlnenie pre jej zrušený koncert neprijali…

Fotogaléria