„Pinďo sa odsťahoval v decembri roku 2017. Viac ako 14 mesiacov nežijú v spoločnej domácnosti,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia tejto kedysi tak zamilovanej dvojice smutnú pravdu webu Čas.sk.

Starostlivosť o chlapčeka so závažnými zdravotnými problémami bola pre Pinďa a Barboru skrátka príliš náročná a ich spolužitie prešlo za tie roky príliš drastickou zmenou a získalo mnoho hlbokých trhlín. „Pred rokom mali termín rozvodu, ale konanie bolo odročené,“ spresnil zdroj.

Dvojicu nezblížilo ani úmrtie ich malého anjelika, do krematória v Banskej Bystrici, kde prebiehala s úbohým Peťkom posledná rozlúčka, dorazil každý po svojej vlastnej osi. „Nielen že prišiel každý sám, ale aj zvlášť odišli. Keď sa v krematóriu lúčili, vyzeralo to, ako keby každý odchádzal do iného domova. Síce sa rozlúčili veľmi pekne a Pinďo dokonca pobozkal Barbore ruku, ale už spolu nie sú, „dodal zdroj.

Ani Pinďo, ani Barbora sa k tomu zatiaľ oficiálne nevyjadrili.

Pinďo s Barborou pritom dlhé roky randil a po narodení synčeka sa v Bratislave v úplnej tichosti vzali. „Sobáš sme mali oficiálny, úradný, papierový. Moja úžasná partnerka sa stala mojou manželkou. Bolo to osobné, silné a emotívne, “ rozplýval sa v decembri 2015 slovenský moderátor a zabávač, ktorého s jeho vyvolenou oddala obľúbená politička Lucia Nicholsonová (42).

Článok pokračuje na ďalšej strane…