Dôvodom má byť silná viróza a vyčerpanie!

Kým Kerndlov stav sa pomaly, ale iste lepší, teraz ťažkosti doľahli na Terezu. Najkrajšia česká speváčka musela na infúzie, aby vôbec zvládla svoj piatkový koncert v Hraniciach na Morave. „Paradoxne v tej istej nemocnici v Blansku, čo je hospitalizovaný jej otec, len o tri poschodia nižšie,“ prezradil zdroj Blesku.

Sama Kerndlová to potvrdila na svojich sociálnych sieťach. „Otec už je“ zdravý „. Možno ho pustia o týždeň do domáceho liečenia … hurá Ale objať sa mi ho podarilo len na diaľku, pretože pre zmenu som sa zložila ja! „Píše speváčka, ktorá zdieľala aj snímku, ako sa s otcom spojila cez videohovor FaceTime.

„Takže antibiotiká, čaj atď. Ani neviete, ako ma to mrzí, ale pretože by som ho mohla znova nakaziť, tak za ním do nemocnice nepôjdem. Ale o ma tu nejde! Ide predovšetkým o vás, že ste si na neho spomenuli a podporili ho svojou energiou! PS: Som hrdá, že žijem v ČR a tým pádom mám k dispozícii zdravotníctvo na svetovej úrovni! Nemocnica Blansko you are the best FOREVER! „Dodala moderátorka speváckej súťaže The Voice.

Podľa informácií z televízie Nova ju ďalšie natáčanie čaká až za takmer tri nedele, preto jej indispozícia v súťaži neohrozí.

FOTOGALÉRIA: