Slovenským internetom koluje šokujúca fotka z útrob levickej polikliniky. Snímku zverejnil anonym a môžeme na nej vidieť jeho svokru ležiacu na lôžku kdesi na chodbe. Jeho záber vyvolal doslova pekelnú kritiku medzi Slovákmi.

Každý občan je nútený platiť si odvody do sociálnej poisťovne, pričom dúfa, že sa na staré kolená dočká dôchodku, ktorý mu umožní žiť plnohodnotný a najmä dôstojný život. Z praxe však vieme, že výška penzie je priam smiešna. Rovnako sme nútení platiť si odvody aj do zdravotnej poisťovne a očakávame, že v prípade potreby dostaneme kvalitnú zdravotnú starostlivosť. Aj v tomto prípade však platí, že pomoc štátu je na zaplakanie.

Na vlastnej koži sa o tom presvedčila staršia dáma, ktorá po operácií žalúdka skončila na chodbe. O detailoch porozprávala jej nevesta prostredníctvom facebookovej stránky ,,Nekŕmte nás odpadom“, pričom zverejnila aj fotografiu z miesta incidentu. Príspevok sa stal okamžite virálnym, keďže mnoho ľudí sa vedelo úplne vžiť do situácie, ktorou si musela prejsť, a zároveň ich správanie nemocnice poriadne rozzúrilo.

Článok pokračuje na ďalšej strane…