Po včasnom ošetrení mala skončiť na uzavretom psychiatrickom oddelení, namiesto pôvodných troch dní ju ale prepustili už po šiestich hodinách.

„Choďte do pi…, vy…aní klamári,“ napísala potom Paris na Twitteri. Paparazzi ju nafotili pred bytom a vyzerala veľmi rozrúšene. Obvinenia Wadea Robsona (36) a Jamesa Safechucka (41), ktorí zhodne tvrdia, že ich Jackson sexuálne zneužíval , vraj ťažko nesie, hoci to na sebe nechce nechať poznať. Paris po údajnom pokuse vziať si život vyrazila s priateľom do kina. Lenže potom na Twitteri zverejnila ďalší odkaz, tentoraz len samé otázniky so smutným smajlíkom .

Paris si navyše obe zápästia kryla náramkami či rukávmi od bundy. „Šteniatka, (víno) a som v pokoji,“ mala na nej napísané. Slovo víno si pritom prekryla lepiacou páskou. Aj to môže byť signál, že sa topí v depresiách a nechce vyvolať špekulácie o tom, že holduje alkoholu . Či už bola správa o samovražde pravdivá, alebo išlo o obyčajnú fámu amerických novinárov, Paris očividne potrebuje odbornú pomoc. Nezostáva než dúfať, že tlak, akému je teraz vystavená, v zdraví ustojí.

FOTOGALÉRIA: