Nechcela stráviť mladosť vo fabrike, tak odišla šliapať do Švajčiarska. Pôvabná blondínka Tereza Hlůšková (22), ktorá navštevovala cirkevnú školu, to dopracovala k titulu najznámejšej pašeráčke Česka. Za 9 kilogramov heroínu v kufri vyfasovala takmer 9 rokov v pakistanskom väzení.

Jej pohŕdanie ľuďmi, ktorí sa živia rukami, sa jej navyše vrátilo ako bumerang. Za mrežami totiž Terezu čakajú nútené práce, z ktorých bude mať nočné mory.

Tereza Hlůšková (22) si podpísala ortieľ pred viac ako rokom, keď sa pokúsila prepašovať deväť kíl heroínu cez letisko v pakistanskom Láhaure. V stredu vyfasovala takmer 9 rokov v base, hneď po vynesení rozsudku ju previezli do drsnej väznice Koh Lakhpat.

Podmienky, ktoré tam panujú, sú len krôčik od pekla. Kvôli nechránenému sexu aj častým znásilneniam sa tam HIV šíri ako mor, medzi väzňami dochádza k brutálnym násilnostiam a u bacharov Tereza sa milosrdenstvom určite počítať nemôže. Rodáčku z Uherského Hradišťa navyše čakajú nútené práce. Vrátia sa jej tak jej posmešné poznámky smerom k Čechom, ktorí pracujú vo fabrikách.

Článok pokračuje na ďalšej strane.