Britská kráľovská rodina sa už čoskoro rozrastie o ďalšieho člena. Na prvého potomka vojvodkyne Meghan a princa Harryho sa tiež veľmi teší princ Charles, ktorý sa s príchodom dieťaťa stane už po štvrtýkrát dedkom a nechal sa počuť, že sa tentoraz chce role dedka zhostiť naozaj zodpovedne.

Princ Charles údajne ľutuje, že potom, čo sa narodil prvorodený George, nemal na chlapca nikdy čas. Z veľkej časti to bolo kvôli pracovným povinnostiam, zároveň si jeho blízki vraj nedokázali predstaviť, ako svojmu vnukovi napríklad vymieňa plienku. Rodina Kate Middleton pritom s podobnými vecami nemala najmenší problém.

Tentoraz chce princ Charles obmedziť množstvo svojich pracovných povinností a byť nastávajúcim rodičom čo najviac k dispozícii. V živote malého bábätka chce hrať kľúčovú úlohu. Keď na svet prišiel zatiaľ najmladší princ Louis, podelil sa Charles o milú gratuláciu, v ktorej dodal, že je nesmierne šťastný, že v rodine pribudlo ďalšie vnúča. Jediný problém je, že nevie, či s nimi zvládne udržať krok.

Článok pokračuje na ďalšej strane.