Správa o tehotenstve Simony T. najskôr pôsobila ako obyčajný výmysel ľudí, ktorí sa snažia na internete vyvolať diskusiu. Potom, čo bolo potvrdené babičkou utýraného Marečka , sa ale Česi začali skutočne báť. Podľa nich by totiž bábätko dopadlo rovnako ako tragicky zosnulý chlapček.

Len krátko po smrti malého Marečka internetom kolovali zvesti, že Simona T. a jej priateľ Josef K. sa chlapčeka chceli zbaviť, aby si mohli zaobstarať spoločné dieťa. Josef vraj Marečka dokonca neznášal. Keď sa rozniesla správa o tom, že Marečkova babička potvrdila Simonine tehotenstva, ľudia sa neudržali. „By som ich popravil oboch verejne,“ píše jeden z komentujúcich. „Zastreliť! Oboch!, „píše ďalšia.

Iní z komentujúcich sa však boja predovšetkým o dieťa, ktoré by v Simoniných rukách mohlo skončiť rovnako nešťastne ako práve Mareček. „To dieťa jej treba okamžite vziať,“ znie v komentároch od nespočetne veľa ľudí. Ako bude o dieťa postarané, je zatiaľ otázkou času, je ale isté, že ľudia nikdy mlčať nebudú a presadia to, aby bolo bábätko Simone okamžite odobraté. Na komentáre ľudí, ktorí sú celou situáciou veľmi šokovaní, sa môžete pozrieť v galérii. Súhlasíte s nimi?

FOTOGALÉRIA: