Parči v SuperStar neuspel a odvtedy skúša snáď každú talentovú súťaž a v žiadnej z nich neuspel. Niektorí diváci sa čudovali, že sa Kali pri jeho skúške natoľko rozplýval. Parči za 13 rokov neurobil žiadny pokrok. Stále sa pri vystúpeniach krúti ako dážďovka, neustále spieva jedny a tie isté latinskoamerické songy, ktoré boli v jeho podaní zlé už v roku 2006 a v súčasnosti nie sú lepšie. Možno preto na poslednú chvíľu Kali pochopil, že tadiaľ cesta nevedie a Parči dostal čierneho Petra.

Kto naopak zažiaril, bola speváčka a v súťaži The Voice moderátorka Tereza Kerndlová (32), ktorej to neskutočne seklo. Navyše si obliekla rovnaké šaty ako Monika Babišová (44) pri návšteve amerického prezidenta. Problém je v tom, že Tereza mala na sebe model skôr ako Babišová, takže sa to dá považovať zo strany Moniky za menšie módne faux pas.

Kto opäť nesklamal, v zlom slova zmysle, bola Jana Kirschner. Speváčka nebola tentoraz tak afektovaná ako normálne, ale nikto nechápe, čo to mala na hlave. Účes Kirschner rozhodne nelichotil a pripomínala ulízanú sliepku. Jana, toto nabudúce fakt nie!

FOTOGALÉRIA: