Nela Pocisková a Filip Tůma sa aktuálne tešia z dvoch krásnych detičiek. Dcéru Lianu a syna Hektora dvojica vôbec neukazuje na verejnosť, avšak nedávno urobili malú výnimku a počas fotenia odhalili tvár ich staršieho potomka. 

Mladá slovenská herečka Nela Pocisková sa netají názorom, že súkromné fotografie svojich detí na sociálne siete postovať neplánuje. Obe ratolesti sa tak snaží chrániť a nevystavovať ich už od útleho veku objektívu médií. Pred pár mesiacmi sa však celebritní rodičia rozhodli urobiť výnimku, aj keď tvár ich dcérky Liany sa na verejnosť predsa len nedostala.

„Len sa ho snažím chrániť. Neskrývam ho ani nechodím s kapucňou na hlave. Jeho fotky nedávam na Facebook, lebo viem, že potom bude všade,” uviedla v roku 2017 v čase, keď mal malý Hektor len jeden rok.

Pred pár mesiacmi sa však Pocisková zúčastnila fotenia pre dobrú vec, kde jej spoločnosť robila celá rodinka – partner Filip Tůma aj ich dve malé ratolesti. Hoci sa celebritný párik rozhodol tvár ich dcérky na rodinnom zábere zahaliť, 3-ročného synčeka ukázali v plnej kráse.

Článok pokračuje na ďalšej strane.