Opačného názoru bol však bodyguard, podľa ktorého tam „exhibovali“.

„Po mojom predloženom tvrdení, že predsa len dojčím dcéru, navyše som aj čiastočne schovaná za kočíkom a zahalená svetrom, aby mi nič nevykukovalo, mi povedal, že jednoducho aj tak exhibuju, už tam, takéto prípady mali ‚a ich pani riaditeľka rozhodne také chovanie nepodporuje, „ pokračovala žena.

Žena tvrdí, že sa jej člen ochranky vyhrážal vyvedením, ak jeho príkazu neuposlúchne. A tak musela dcéru dokojiť na lavičke na neďalekom námestí. „Potupne som sa potom vrátila do banky, musela som dokončiť to, prečo som do banky prišla. Pri odchode som prechádzala okolo toho, ochrankárov ‚a pokojne som mu povedala, že mi to mohol povedať úplne inak, pretože to bolo pre mňa neskutočne ponižujúce, revať takto na mňa pred celou pobočkou, „ uzavrela s tým, že jej bodyguard odvetil, že postupoval správne a prítomní ľudia mu za to poďakovali.

Samotná banka sa k incidentu stavia tak, že problému sa dalo predísť, keby sa mamička na kojení na mieste dohovorila vopred. „Mrzí nás vzniknutá situácia. Na našich pobočkách sa vždy snažíme vyjsť klientom a klientkám v ústrety vo všetkých ohľadoch. Pokiaľ o podobnej záležitosti od mamičky vieme a požiada nás o zaistenie súkromia, nie je pre nás problém jej ponúknuť adekvátne miesto podľa možností pobočky a s ohľadom na ostatných klientov, „ uviedla k incidentu tlačová hovorkyňa Raiffeisenbank Petra Kopecká.

A čo si myslíte vy? Postupoval muž z ochranky správne, alebo bola jeho reakcia premrštená?

FOTOGALÉRIA: