„My ženy, ktoré sme oficiálne single, netvrdíme, že nás muži nerobia šťastnými. Potrebujeme ich. A oni nás. Rovnako ako milión iných vecí ku šťastiu. Ale len s niektorými chceme to naše šťastie zdieľať každý deň, „ naznačila speváčka, že na svojho“ vyvoleného „ešte stále čaká.

„Odchodom a príchodom muža šťastie nikam neodchádza. Jeho nositeľom sme vždy len my. A či je to inak, tak je problém inde. Určite nie vo vašom partnerovi, respektíve v tom, či ho máte, alebo nie. Tým som si istá, „ uzavrela Dara.

Príspevkom o chlapoch potešila tiež svoje fanúšičky, ktoré ju za jej slová vyzdvihujú do neba a odporúčajú, že by mala napísať knihu. „Chcelo by to napísať knihu, Dari. Tie tvoje kučeravé myšlienky, úvahy a múdrosti sa dobre čítajú, pretože máš ten správny cit a dar reči, je to vždy veľmi príjemné a zaujímavé čítanie, „ chválila speváčku jej fanúšička.

Väčšina ďalších žien si skôr pochvaľuje jej slová o tom, že na tom byť single nie je nič zlé. „Som single a milujem to. Muž je pre mňa ako čerešnička na torte, „ píše ďalšia fanúšička. “ Presne to som dnes potrebovala, „ teší sa z Dariných slov iná slečna.

FOTOGALÉRIA: