Vyjadril svoj názor nad parížskou katastrofou, kedy v pondelok z časti zhorela ikonická katedrála Notre-Dame. Podľa manžela Adely Banášovej (38) Viktora Vinczeho (28) z toho mnohí robia až príliš tragickú povyku, je to predsa len „drevená stavba“. Čitatelia mu za také táraniny poriadne naložili.

Príliš kriku a hystéria nad zhorenou drevenou strechou. Zhruba tak Viktor Vincze charakterizoval šialenstvo okolo zničenej pamiatky v Paríži. Rypol si aj do miestnych a turistov, ktorí takúto stratu v pondelok oplakávali. Podľa neho sa zase nič také strašné nestalo, nikto nezomrel, nikto sa nezranil, väčšiu časť katedrály sa podarilo zachrániť a historická stavba sa dá opraviť.

„Len primitív si neváži kultúrneho dedičstva našich predkov. Úbožiak jeden, „pustili sa do neho čitatelia. A rypol si aj ďalší. “ Banášovú požiadal o ruku v priamom prenose. Za masívnej pozornosti verejnosti a médií sa vzali. Mediálna hodnota udalosti presiahla milión eur. Banášová je jednoducho marketingová značka. Asi teraz manžel prejavil skrytú žiarlivosť, že sa toľko píše o Notre-Dame a nie o jeho manželke. Inak by som si musela myslieť, že je totálny ignorant, „navážala sa do moderátora jedna čitateľka.

Ďalší jeho názor urazil. „Ja by som chcela vedieť, prečo vy, známe tváre ‚máte stále pocit, že tá Vaša pravda a Váš pocit je ten správny? Ak niekto chce plakať trebárs aj nad jedným rozbitým oknom na katedrále, prečo by nemohol? Sledujem instagram z rôznych dôvodov, ale v posledných dňoch cítim tlak s presvedčením druhých, že toto moje tvrdenie je s istotou to správne, „napísala mu iná čitateľka.

A podobných komentárov schytal manžel Adely Banášovej veľa.

Aby Vincze situáciu zachránil, snažil sa to vysvetliť v nasledujúcom príspevku:

Článok pokračuje na ďalšej strane.