Hovorí sa, že niektorí dokážu závidieť všetko, dokonca i chorobu, no na Slovensku to zrejme platí dvojnásobne. Svoje by vám o tom vedela povedať nemenovaná Slovenka, ktorá sa nedávnom zapojila do televíznej súťaže Markízy s názvom Vstávaj a vyhraj s Teleránom.

Obľúbená relácia Teleráno sa na obrazovkách modro-žltej televízie objavuje od vzniku Markízy. Súčasťou tohto formátu sú od nepamäti aj rôzne súťaže, kde si diváci môžu prilepšiť o pekných pár tisíc eur. Posledná veľkonočná súťaž však spôsobila u Slovákov pohoršenie, keďže konanie moderátorov nepovažovali za spravodlivé.

V prípade, že uvedenú súťaž nepoznáte, jej princípom je zaslať súťažnú sms, na základe ktorej sa zaregistrujete do zoznamu hráčov bojujúcich o finančnú výhru. Následne je každý pracovný deň náhodne vyžrebovaný jeden súťažiaci, ktorému sa moderátori Telerána pokúsia zavolať. Ak hovor zdvihne, mal by do 30 sekúnd povedať takzvané heslo dňa, ktoré v tomto prípade znelo „Počuli ste? Teleráno rozdáva veľkonočných 30 tisíc.”

Článok pokračuje na ďalšej strane.