V posledných mesiacoch opakovane chodia do redakcií slovenských médií rôzne varovné správy týkajúce sa údajne zhoršujúceho sa zdravotného stavu národnej legendy Karla Gotta (79).

Aj vzhľadom k tomu, že sa nedávno rozšírila falošná správa o jeho skone, sú ale radšej všetci obozretní, aby nepodľahli zlým rečiam. Jedným z posledných ľudí, ktorí Majstra preukázateľne videli, je jeho priateľ z mladosti, spevák Milan Drobný (74). Ako na tom podľa neho Gott je?

Drobný s božským Kájom boli roky rozhádaní. Mladší z dvojice totiž obviňoval Ivanu Gottovú (43) z toho, že manželovi nedovoľuje komunikovať s dlhoročnými priateľmi. Čo pochopiteľne vzorného manžela rozzúrilo. Teraz sa ale udobrili s tým, že nič nestojí za to, aby si kazili celoživotné priateľstvo.

V súvislosti s nepotvrdenými špekuláciami o zdraví Karla Gotta (mnohých zmiatlo napríklad to, prečo rušil koncert k narodeninám pol roka pred jeho prebehnutím) sa samozrejme objavili špekulácie, či čerstvá návšteva Drobného u Gotta nemala nejaký hlbší význam, či k zmiereniu nedošlo z nejakého zdravotného dôvodu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.