Zuzana Žiličníková alias ZUZANITA má za sebou niekoľko badateľných estetických zákrokov, pričom pri pohľade na jej najnovšiu fotografiu by si človek myslel, že nedávno absolovala ďalší. Jej tvár totiž nabrala doslova strašidelné rozmery.

Zuzana Žilinčíková, ktorú fanúšikovia poznajú predovšetkým pod prezývkou Zuzanita, má momentálne hlavu v smútku. 33-ročná kráska sa netají opakovanými estetickými vylepšeniami, pričom pri posledných snímkach ostali fanúšikovia hviezdy šou “Take Me Out” ako obarení. Brunetka totiž zverejnila zábery, na ktorých má gigantické pery. Tie však nie sú výsledkom vstreknutia kyseliny hyalurónovej, ale niečoho úplne iného.

,,Ahojte, zdravím z nemocnice. Človek si myslí, že kým nemal doteraz alergiu, že už to asi ani nemôže dostať… Bohužiaľ, už aj na mňa to prišlo..,” uviedla Zuzana na Instagrame, kde priložila záber svojej tváre. Na ňom by ste však známu modelku hľadali márne – opuchnutá tvár a ústa gigantických rozmerov spravili zo Zuzanity doslova iného človeka.

Článok pokračuje na ďalšej strane.