Krajšie gesto snáď žiadny otec nemôže urobiť! Obľúbený český spevák Karel Gott (79) v deň narodenín svojej dcérky Charlotte (13) vypustil do sveta novú pesničku s názvom Srdce nehasne, ktorú spoločne naspievali. A je to skutočne zapamätateľný hit plný lásky!

Rádia oddnes hrajú nový singel, ktorý mnohonásobný držiteľ Zlatých slávikov Karel Gott natočil so svojou dcérkou Charlotte. Pieseň Srdce nehasne, ktorú mu na zákazku napísal Richard Krajčo (41), už dnes ráno odvysielali najrôznejšie rádia. Od ôsmej hodiny večer navyše všetkými milovaný spevák odhalil celému (internetovému) svetu aj videoklip.

„Někdy se ví, co Bůh chystá, a že se nedaj‘ stihnout všechna místa, ale je to dobrák, altruista, vždyť mi dal tebe, domov, přístav. A v něm jsi ty, celý můj svět, laskavá náruč i zběsilý let, a kolem nás hudba, jedna z těch krás, kdy po zádech běhá nám mráz,“ spieva v novej pesničke na striedačku Gott a jeho rozkošné dievčatko. V klipe potom vedľa seba sedia (a spievajú) na javisku alebo sa ruka v ruke prechádzajú pod rozkvitnutými čerešňami. Po vreckovke v ten moment nesiahne snáď len skutočný cynik.

Článok pokračuje na ďalšej strane.