Na tento deň sa pripravoval celý svet. Vojvodkyňa Meghan Markle (37) a princ Harry (34) sa v pondelok ráno stali rodičmi a oznámili, že sa im narodil chlapček. Jeho vzhľad zostával až do dneška tajomstvom. Teraz ale synčeka ukázali svetu a je to nádherný chlapček s krásnym maličkým noštekom.

O pôrode Meghan Markle , manželky princa Harryho , kolovala svetom veľká kopa špekulácií. Tým sám kráľovský pár urobil prietrž v pondelok, kedy na svojom Instagrame zverejnil informáciu, že Meghan porodila chlapčeka. Hoci sa potom princ Harry sám prišiel vyjadriť pre britské médiá, neprezradzoval žiadne detaily a povedal, že všetko o dieťatku sa verejnosť dozvie v nasledujúcich dňoch.

Hoci sa na verejnosť prednieslo, že Meghan údajne chcela svojho syna ukázať až na obálke populárneho magazínu Vogue, ukázalo sa, že opak je pravdou. Kráľovský pár sa bábätkom pochválil už dnes, teda dva dni po jeho narodení. Chlapček je skutočne krásny – nie je sa čomu diviť, jeho mamička je nádherná miešanka a otecko hrdzavý elegán. Ľudia tiež dlho špekulovali nad tým, s akou farbou pleti sa chlapček narodí.

Článok pokračuje na ďalšej strane.