Po takmer šiestich rokoch rodina Michaela Schumachera (50) prelomila hradbu mlčania. Jeho najbližší prehovorili v rámci nového dokumentu, ktorý bude predstavený tento týždeň v Cannes. Film, ktorý je jednoducho nazvaný Schumacher, má prísť do kín tento rok v decembri.

V dokumente bude vypovedať Schumacherova žena Corinna (50) a jeho otec Rolf (73). Sám Schumacher nebol od roku 2013, kedy sa mu stala osudová nehoda na lyžiach, na verejnosti vedený. Dôjde tak k historickému momentu, kedy manželka a otec prvýkrát od nehody prehovoria pred kamerami o živote legendy Formuly 1.

Očakáva sa, že silný príbeh Michaela Schumachera (50) ovládne kiná hlavne v Nemecku a vo Švajčiarsku. Veľkým ťahákom filmu bude už spomínaná Michaelova žena Corinna (50), ktorá sa k zdravotnému stavu bývalého pretekára vyjadrovala len zriedkakedy. Trailer k filmu bude predstavený tento týždeň na filmovom festivale v Cannes. Producenti uviedli, že dokument bol natočený tento rok práve k príležitosti Schumacherových 50. narodenín, ktoré slávil v januári, a zároveň k výročiu 25 rokov od získania prvého svetového titulu v roku 1994. Filmári sľubujú, že…

Článok pokračuje na ďalšej strane.