Po mnohých dohadoch týkajúcich sa svadby, ktorá v slovenskom showbiznise momentálne rezonuje úplne najviac, vyšla s pravdou von práve nastávajúce nevesta, ktorá odtajnila miesto, kde sa stanú manželmi. Zamilovaná dvojica si na výbere dala rozhodne záležať!  A hoci sa známa dvojica snažila udržať dátum ich “dňa D” v tajnosti, predsa len sa im to nepodarilo!

Zaľúbenci si na výbere miesta ich veľkého dňa dali poriadne záležať. Voľba nakoniec padla na zámok v centre Pezinku. „Nič nás až tak neočarilo. Až úplná náhoda nás zaviedla na úžasné miesto, ktoré sa ešte len dokončuje a my sme z neho doslova odpadli. Ide o zámok rekonštruovaný s obrovským citom, dušou a kreativitou. Jeho majitelia majú srdce na správnom mieste a ľudia, ktorí tam pracujú majú také nadšenie, že sme si s Paťom povedali (skôr zakričali) TU BUDE NAŠA SVADBA.“

Už čoskoro sa postavia pred oltár! Svadba roka v slovenskom šoubiznise je takmer za rohom, čo dokazujú aj posledné prípravy organizované Jasmininou manažérkou Gabrielou Drobovou. Celý priebeh by mal byť totiž zaznamenaný v reportáži odvysielanej na stanici Fashion TV.

Článok pokračuje na ďalšej strane.