Luxusná svadba moderátorky Jasminy Alagič (29) a rapera Rytmusa (42) sa blíži! Kontroverzný hudobník povie svoje „áno“ bývalej miss s exotickými koreňmi už tento víkend v priestoroch krásneho kaštieľa v Pezinku a všetky prípravy sa konečne blížia do finiša: okolie zámku si už napríklad podľa webu Pluska.sk preklepla aj ochranka!

Jasmina Alagič a Patrik Vrbovský vstúpia do zväzku manželského čo nevidieť. Pár sa na veselicu ponáhľa aj z toho dôvodu, že je krásna Jasmina v inom stave a hubatý spevák sa neraz nechal počuť, že dieťa privedie až do úplnej rodiny. Svoju pani si preto musí „okrúžkovať“ skôr, než ich malý syn príde na svet.

Ako informovala Pluska.sk , iba pár dní pred veľkou udalosťou sa dostavili snúbenci na „miesto činu“, aby doladili posledné detaily svadobného veselia. Sprevádzala ich pri tom šéfka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová (45), ktorá pri sebe Jasminu zamestnala. Obe dámy sa navyše netaja tým, že majú medzi sebou veľmi blízky vzťah. Krásna Balkánka v Drobovej vidí svoju druhú matku. Niet teda divu, že nechýbala ani pri prípravách veľkého dňa.

Ako sa zdá, napriek nátlaku času sa im to skutočne podarilo a zo známej moderátorky sa stane “pani Vrbovská” už túto sobotu v krásnom renesančnom zámku v Pezinku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.