Na sociálnej sieti sa začali ozývať hokejoví fanúšikovia, ktorí zaplatili dopredu za lístky na tohtoročné majstrovstvá sveta v hokeji. Lístky sa k nim ale nikdy nedostali a tak teraz zahlcujú facebookovú stránku cestovnej kancelárie GOAL Travel rozhorčenými odkazmi a na majiteľa kancelárie podávajú trestné oznámenia. Na situáciu upozornil server čas.sk.

Na stránke cestovnej kancelárie GOAL Travel sa už nespokojní fanúšikovia z Česka i Slovenska zjednocujú a snažia sa bojovať aspoň o to, aby im boli za lístky vrátené peniaze.

Sťažujú sa, že od 10. mája, kedy mali dostať prvé vstupenky, im nikto neodpisuje a ani sa nemôžu nikomu z cestovnej kancelárie dovolať. Tešili sa na majstrovstvá sveta a teraz im ostali len oči pre plač. Ľudia sú naštvaní a niektorí sa rozhodli podať trestné oznámenie.

„Bohužiaľ sme nútení na GOAL Travel podať trestné oznámenie s podozrením na podvod, keďže dnes nedodali vopred zaplatených 30 vstupeniek na dva zápasy majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji v Bratislave,“ píše jeden zo sťažovateľov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.