Vo Žiline vo štvrtok večer došlo k brutálnej vražde. Na dvere jedného z bytov mal zaklopať falošný elektrikár a napadnúť šestnásťročnú dievčinu Juditu. Ovšem tú začal brániť jej kamarát Tomáš († 16), ktorý bol práve u nej na návšteve. Útočník mal mladému študentovi gymnázia zasadiť dvadsaťjeden rán! Server Topky.sk však prišiel s informáciou, že všetko mohlo byť inak!

Spolužiaci z gymnázia a dobrí kamaráti Judita a Tomáš mali spolu v piatok letieť do Londýna, kde mali navštíviť Juditinu sestru, ktorá v Anglicku študuje. „Dnes (v piatok večer, pozn. Red.) Večer mali spolu letieť do Londýna za jej sestrou, ktorá tam študuje. Práve preto sa Tomáš zastavil u nej doma, pretože sa šli dohodnúť na detailoch cesty, „ povedala Juditina kamarátka pre Čas.sk.

Znenazdajky však mal na dvere bytu niekto zaklopať, a keď Judita otvorila, mal jej povedať, že je elektrikár a ide robiť odpočty. Hneď potom sa mal na mladú dievčinu vrhnúť a pokúsiť sa ju znásilniť. Ovšem do toho sa mal na chodbe objaviť Tomáš a brániť dievča vlastným telom. Útočník mal údajne vytiahnuť nôž a mladíkovi zasadiť dvadsaťjeden rán! A potom zmiznúť. „Ten chlap mohol mať okolo 50 rokov a sledoval ju už od autobusovej zastávky. Šla domov a on sa za panelákom prezliekol do montérok a do paneláka ho niekto vpustil s tým, že odpisuje energie. Zazvonil na dverách bytu a s*xuálne sa na ňu vrhol. Tomáš ju chcel zachrániť, a tak jej pribehol na pomoc. Bodol ho nožom a ju porezal na ruke. Jej život sa podarilo zachrániť, ale Tomáša už nie,“ p dodala.

Článok pokračuje na ďalšej strane.