Urobila chybu a poriadne za ňu zaplatila. Potom, čo Dara Rolins (46) spôsobila autonehodu, pri ktorej tragicky zomrel človek, sa jej začal rozpadať aj vzťah s otcom jej dcéry. Teraz otvorene prehovorila o tom, ako to celé zvládla.

Teraz sa meno Dary skloňuje najmä v spojitosti s jej expartnerom Patrikom Vrbovským alias Rytmusom (42) a jeho svadbou s mladšou partnerkou Jasminou Alagič (29), s ktorou navyše čaká rodinu. Asi nemôže byť ľahké prizerať ich láske, avšak Slovenka má za sebou aj ďaleko horšie životné obdobie, ako sama priznáva.

Nikdy už napríklad nezabudne na tragickú udalosť z 10. júla 2010, kedy sa v pražskom Šáreckom údolí autom zrazila s protiidúcou motorkou a jej vodič, český dôchodca Jindřich Rotrekl († 63), neskôr na následky zranení zomrel. On sa údajne vyhýbal praskline na ceste a speváčka vraj zasa podávala dcére fľašu s čajom, tesne než sa stretli. Dara potom mnohokrát zastala pred súdom a od verejnosti si vypočula dosť poznámok o tom, že je vrahyňa.

„Aj keď som bola odsúdená, v jadre viem, že som neurobila nič zlé – nekonzumovala som alkohol, nešla som rýchlo. Ale stalo sa. A kedykoľvek idem rovnakým miestom, vždy si uvedomím, že je tam veľa otáznikov. Toto mi vtedy zobralo veľa síl, „ priznala až teraz po rokoch otvorene Rolins pre český portál neovlivni.cz.

Článok pokračuje na ďalšej strane.