Slávna slovenská komička Eva Evelyn Kramerová sa týždňami pustila do zhadzovania prebytočných kilogramov, čím sa pochválila aj na sociálnej sieti. Najnovší záber veselej plavovlásky však v radoch fanúšikov vyvolal poriadny ošiaľ, keďže je zmena jej vizáže priam do očí bijúca.

Hviezda Oravčanky Evy Kramerovej vyletela poriadne vysoko, pričom blondínka má na konte vlastný seriál, účinkovanie v šou Let’s Dance, herecké úlohy v českých filmoch, a dokonca i moderovanie mimoriadne úspešnej reality šou Farma 11.

Okrem dôvtipu a večného úsmevu dodávali Evelyn šmrnc aj kilá navyše, ktoré dokázala nosiť s absolútnou gráciou, avšak počas tréningov v tanečnej relácii televízie Markíza začala radikálne chudnúť.

Televízia Markíza už čoskoro odštartovala v poradí jedenástu sériu drsnej reality show Farma, ktorej novou tvárou sa koncom minulého roka stala práve vychýrená YouTuberka. Zdá sa ale, že Evelyn sa na obrazovkách predstavila v celkom novom šate, keďže to s chudnutím zjavne myslí absolútne vážne.

Článok pokračuje na ďalšej strane.