Dovolenkový raj Slovákov stále neprestáva prekvapovať. Ale v tom horšom slova zmysle. Mamičku dvoch detí sexuálne obťažoval starší muž v hotelovom výťahu. Manžel sa išiel sťažovať na recepcii, personál však namiesto privolania polície vzal spravodlivosť do vlastných rúk. 

Škótska rodinka s dvoma deťmi si letela do Egypta koncom augusta oddýchnuť a vyblázniť sa pri mori. Už po troch dňoch sa ale pobyt v luxusnom hotelovom rezorte premenil na peklo.

Zapríčinil to muž, ktorý Joannu (32) sexuálne obťažoval! Práve sa s deťmi (8 a 4 roky) vracala z raňajok a vo výťahu na ňu číhal zamestnanec v hotelovej uniforme. Najprv ju chcel pobozkať na tvár. Dovolila mu to, pretože sa domnievala, že ide o miestny zvyk.

Lenže chlipníka chcel vzápätí oveľa viac, začal ju ohmatávať a šepkať zvrhlosti do ucha. „Povedala som mu, aby s tým prestal. Keď sa dvere na treťom poschodí otvorili, nevystúpil. Výťah začal opäť klesať a on ma stále držal a nútil ma, aby som ho pobozkala na pery. Syn sa ma pýtal, či som v poriadku. Kvôli deťom som nechcela robiť scénu. Dvere sa otvorili na prízemí a my sme vystúpili. Bola som v šoku, „ opísala Joanna škótskemu denníku Daily Record. Čo sa dialo ďalej je zarážajúce…

Článok pokračuje na ďalšej strane.