Česká tenistka Lucie Šafářová sa na sociálnych sieťach pochválila svojím rastúcim tehotenským bruškom. Dieťa bude mať so známym českým hokejistom Tomášom Plekancom. Ten však ešte nie je rozvedený, jeho manželkou je stále česká speváčka Lucie Vondráčková. Pár, ktorý má dvoch synov, sa v súčasnosti kvôli sporom rozvádza.

Lucie Šafářová sa už teší na spoločného potomka s hokejistom Tomášom Plekancom, termín pôrodu má v decembri. Už teraz sa však musí obmedzovať, čo jej ako niekdajšej športovkyni nie je úplne po chuti. Jednu vec ale podľa všetkého vôbec nechápe.

Lucie Šafářová ešte pred pár mesiacmi behala po tenisovom kurte a vracala loptičky cez sieť na druhú stranu, zrazu je všetko inak. V pokročilom štádiu tehotenstva musí niekdajšia grandslamová finalistka vo dvojhre pohyb obmedzovať. Asi aj preto na sociálnej sieti priznala, že jednu vec nedokáže pochopiť.

„Obdivujem tie tehule, čo behajú do posledných týždňov,“ napísala v príspevku na Instagrame. „Ja už len prechádzky a doma a nejaká cvičenie,“ priznala fanúšikom terajšia partnerka hokejistu Tomáša Plekanca , ktorá sa teraz na šport pozerá maximálne v televízii.

Je to zhruba mesiac, čo sa Lucie pochválila už pomerne veľkým tehotenským bruškom , vtedy sa preto špekulovalo, že pôrod už je – ako sa hovorí – za dverami. Pravda nakoniec vyšla najavo, niekdajšej úspešnej tenistke do termínu zostávajú ešte tri mesiace.

Článok pokračuje na ďalšej strane.