Dara Rolins (46) patrí jednoznačne medzi najkrajšie speváčky v Česku a na Slovensku. Všetci speváčku obdivujú za to, ako perfektne sa dokáže starať o svoju rodinu, do toho sa venovať kariére a ešte tak skvele vyzerať.

Na niektorých snímkach by ľudia Dare tipovali takmer o polovicu rokov menej. Skutočný vek ale zakryť nejde. Slovenská diva sa ale za svoj vek nehanbí. Niektorých fanúšikov ale mierne zarazil jej vzhľad na krste diára.

Slovenskej speváčke Dare Rolins je síce už 46 rokov, ale vyzerá na tridsať. Navyše na svojej postave maká a zdravo sa stravuje, takže vyzerá lepšie ako niektoré dvadsaťročné dievčatá.

Speváčka je skvelou mamou, do toho má úspešnú kariéru a vyzerá senzačne. Zatiaľ má ale smolu v láske. Svoju dcéru Lauru má s hudobníkom Matějom Homolom, s ktorým ale nežije. Pred nejakou dobou sa po siedmich rokoch rozišla so slovenským raperom Rytmusom (42) a od tej doby sa po jej boku oficiálne neobjavil žiadny muž.

Speváčka sa netají tým, že má plastiku pŕs a nosa. Avšak napriek tomu sa udržiava v skvelej kondícii. Vek ale oklamať nejde.

Článok pokračuje na ďalšej strane.