Dramatické chvíle, ktoré sa mohli skončiť aj desivou tragédiou a smrťou, má za sebou známy slovenský poslanec. Ten bol už so silami v koncoch a ostávalo mu len zúfalo kričať o pomoc. Život mu napokon zachránila jedna z jeho najbližších osôb.

Známy slovenský poslanec má za sebou mimoriadne ťažké chvíle, v ktorých mu išlo doslova o život. Ľubomír Galko zo strany Sloboda a Solidarita si mal počas víkendu užívať dovolenku pri chorvátskom ostrove Pag spolu so svojou milovanou manželkou Dankou.

Ľubomír Galko je slovenský politik a podpredseda pravicovo-liberálnej politickej strany Sloboda a Solidarita. Ľubomír Galko bol vo vláde Ivety Radičovej ministrom obrany. Koncom roku 2011 bol z postu odvolaný pre podozrenia týkajúce sa odpočúvania novinárov Vojenským obranným spravodajstvom, ktoré patrilo pod jeho rezort. Galko sa bránil, že spravodajská služba konala autonómne a na odpočúvanie bolo vydané platné povolenie sudcu.

Včera som sa skoro utopil,“ hovorí poslanec SaS Ľubomír Galko, ktorý sa včera druhýkrát narodil. Aj s manželkou bol na mori na paddleboardoch. Oddych na paddleboarde sa však razom zmenil na drámu. Politik opísal dramatické chvíle, kedy mu išlo o život…

Článok pokračuje na ďalšej strane.