V polovici mája otriasol celým Slovenskom smutný prípad zavraždeného Tomáša († 16). Z vymysleného príbehu o plynárovi nakoniec vyplávala na povrch krutá pravda, pričom vraždiť mala iba 16-ročná Judita. S odstupom času sa však pohlo vyšetrovanie polície, ktoré prinieslo nečakané výsledky.

Boli dlhé roky kamaráti. Chodili spolu von a spoločne trávili aj veľa času doma. Mali rovnaké záľuby, ale inak boli každý iný. Boli nerozlučná dvojka a nikto nedokáže pochopiť, že na neho vytiahla nôž. Podľa slovenských médií mu mala zasadiť 21 bodných rán a v nemocnici sa vraj k vražde priznala.

Všetci, kto dievča poznajú, sa zhodli na tom, že je milá a nekonfliktná. „Je to milé, slušné a inteligentné dievča. Niečo také by sme o nej nepovedali. Vždy slušne pozdravila a pôsobila tak citlivo, že by ani muche neublížila. Ale zrejme toto všetko spôsobili drogy, inak si to nedokážeme vysvetliť, „ zveril webu pluska.sk sused.

K vyšetrovaniu bol privolaný aj policajný psychológ, pričom teória znela, že brunetka bola pod vplyvom drog a konala na základe násilnej scénky z filmu, ktorá jej utkvela v hlave. Výsledky toxikológie a nájdenie ďalších nožov však prekvapilo aj kriminalistov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.