Na markizáckej Farme bolo včera poriadne horúco! Diváci sa totiž po niekoľkých týždňoch konečne dočkali vytúženého prepojenia východu so západom. A to doslova. Postarali sa oň sluhovia, ktorí si prvú noc v sluhovskom domčeku poriadne užili.

Bratislavčan Matej sa hneď od momentu, kedy na Farme padla opona medzi západniarmi a východniarmi, zahľadel do východniarky Mirky. Devätnásťročná sexy brunetka ho síce neočarila svojim premýšľaním a rozprávaním, ale to mu neprekážalo v tom, aby si na ňu začal robiť zálusk.

Mirka sa bavila na jeho častokrát hranice presahujúcom flirtovaní a poznámkach, až kým jej ostatné ženy na farme nevynadali, nech nie je naivná a má trošku úcty. Sympatickej a výbušnej východniarke to ale dlho netrvalo a opäť podľahla Matejovým poznámkam.

Potom, čo sa pri kuchynskom stole strhla vážna výmena názorov medzi farmárom Matejom a Romanou, sa statný Bratislavčan ukázal v celkom novom svetle. Po zvolení za sluhu týždňa sa so svojou kolegyňou z východu presťahoval do sluhovskej miestnosti, kde medzi dvojicou vzplanuli vášne.

Vy si dané orgie môžete pozrieť na nasledujúcej strane.

Článok pokračuje na ďalšej strane.