Nedávno sme boli svedkami toho, ako na Farme Matej Jurkovič a Miroslava Csorbová, ktorí už v úvode reality šou dokázali, že s intímnosťami pred kamerami nemajú vôbec žiadny problém. 

To, že 41-ročnému Matejovi prischla úloha sluhu spolu s 19-ročnou Mirkou, padlo péčkovému hercovi a gigolovi v jednom viac než vhod. Po tom, ako im v sluhovskej miestnosti pripravil peliešok, vytasil na východniarku všetky svoje zbrane, ktorými ju dostal presne tam, kde chcel.

Mateja Jurkoviča už majú plné zuby nielen východniari, ale aj farmári z vlastného tábora. Po hre o Relax zónu zbĺkli vášne naplno a vyzerá to tak, že od vypracovaného trénera sa všetci odvrátia (okrem Petra Gyűrűsiho).

Matej totiž najskôr urazil východniarov a potom sa obul aj do vlastných kolegov. Podľa Rada Dulina sa správa ako diktátor a najradšej by ho v sluhovni udusil! Západniari už majú dosť jeho arogantného správania a neustáleho glorifikovania jeho údajnej vodcovskej pozície.

O komickú scénku, ktorá sa zrejme zapíše do análov Farmy, sa postaral Matej Jurkovič (41), ktorého zachytili kamery pri bozkávaní s Mirkou Csorbovou (19) v sluhovni. V prudko romantickej chvíli z neho totiž odrazu vypadlo “FUJ”!

Článok pokračuje na ďalšej strane.