Na Farme niektorí súťažiaci po potužení alkoholom poriadne pritvrdili. Svadba, pitie a dobrá zábava uvoľnili Rada natoľko, že sa odhodlal dať Kike vášnivý bozk priamo pred kamerami, a teda aj pred očami snúbenice.

Cez víkend došlo v markizáckej Farme k nádhernej udalosti, ktorá po náročnom týždni priniesla odľahčenie. Okrem toho, že sa farmári museli vyrovnávať s ďalším duelom, Mirka Csorbová škaredým zranením doplatila na podráždené správanie kravy Maliny. Trápenie ale napokon vystriedala svadobná veselica, keďže sa pracanti mohli zúčastniť na spečatení lásky dvoch záujemcov o manželstvo.

Farmári sa na príchod zaľúbencov starostlivo pripravovali a dali si záležať na každom detaile. Po náročných prípravách sa ale počas svadobnej veselice viacerí odviazali zrejme až príliš.

Tanec, pitie a plné stoly jedla dovolili farmárom vydýchnuť, zabudnúť na súťaž a užiť si radostný večer. Niektorí to však zrejme s relaxom a alkoholom mierne prepískli. Rado Dulin patril medzi hlavných aktérov odviazaných chvíľok, ktoré si vychutnal priamo pred kamerami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.