Už sú tomu skoro dva týždne, ako TV Markíza informovala divákov Farmy o tom, že sa na statku odohrala bitka, po ktorej jeden zo súťažiacich, doposiaľ jeho meno stále nevedno, skončil v nemocnici a jej druhý účastník bol z hry vyradený.

Fanúšikovia reality šou Farma sú v posledných dňoch mimoriadne napätí. Sú tomu takmer dva týždne, čo televízia Markíza informovala divákov o okamžitom vyradení súťažiaceho Mateja Jurkoviča zo súťaže o výhru 75 000 €, avšak ten momentálne figuruje s úsmevom na tvári ako rozvážny farmár týždňa.

17. októbra šokovala divákov reality šou Farma 11 informácia o okamžitom vyradení Mateja Jurkoviča, ktorý mal napadnúť jedného zo súťažiacich. “V reality šou Farma prišlo k agresívnemu výpadu jedného z účastníkov, Mateja Jurkoviča, voči ďalšiemu z účastníkov tohto programu. V dôsledku násilného chovania skončil poškodený súťažiaci v nemocnici a musel ho ošetriť zdravotnícky personál. TV Markíza sa dištancuje od akejkoľvek formy násilia, a preto pristúpila k okamžitému vylúčeniu sútažiaceho, Mateja Jurkoviča, z reality šou Farma,” uviedla v osudný deň Andrea Macáková z PR oddelenia Markízy.

To, že obľúbenú reality šou opustil Matej Jurkovič, je však dávno známe, mnohí sa preto stále pýtajú, kedy zmizne i z televíznych obrazoviek.

Článok pokračuje na ďalšej strane.