Tohtoročná Farma je zaujímavá nielen zložením súťažiacich, ale najmä luxusom a výhodami, ktoré ponúka. V podstate ani tak nejde o napodobenie života našich predkov, ale o čím väčšie vyhrotenie medziľudských vzťahov.

Šumy okolo vzťahu farmárky Kiky a jej priateľa, ktorý má byť podľa jej slov ženatý, neutíchajú. Neutíchajú ani okolo Rada a jeho snúbenice, s ktorou je už 6 rokov.

Za bránami Farmy si užívajú pomer plný nespútaných okamihov a romanticko-divokých radovánok. Zdá sa, že Radovan Dulin a Kristi Dali pomaly, ale isto zabúdajú na to, že o pár týždňov sa budú musieť vrátiť späť do reality, kde si ich vyčíňanie v súťaži začína vyberať krutú daň.

V uplynulých dňoch sa na sociálnych sieťach rozmáhajú búrlivé diskusie o tom, kto najbližšie z populárnej súťaže vypadne. Kým niektorým ľuďom nejdú do hlavy nezvyčajné pohyby na instagramovom účte Andrey Matejčíkovej, pochybnosti vyvolávajú aj reči údajného partnera Kristi Dali.

Ten mal na Facebooku uverejniť akúsi tajomnú tabuľku s menami ľudí a výsledkami pár nastávajúcich duelov, ktorú ale musel neskôr vymazať. Nám sa ju ale podarilo vypátrať…

Článok pokračuje na ďalšej strane.