To, čo v posledných mesiacoch dokazuje svetoznáma hudobná ikona Adele, už doslova vyráža dych. Obľúbená speváčka sa krátko po rozvode s manželom Simonom Koneckim rozhodla zmeniť život od základov, k čomu patrí aj radikálna premena vzhľadu. Neutíchajúce úsilie v tomto prípade padlo na mimoriadne úrodnú pôdu, keďže blondínka na nedávnej oslave všetkým vytrela zrak!

Adele (31), snáď najpopulárnejšia anglická speváčka súčasnosti, prežíva jedno z najturbulentnejších období života, ktoré sa odzrkadlilo aj na jej váhe. Sympatická plavovláska bola totiž povestná nielen ikonickým hlasom, ale aj “nedokonalými” krivkami. Tie sú však už dávno minulosťou!

Hoci je Adele predovšetkým talentovaná speváčka so zlatom v hrdle a nenapodobiteľným prejavom, tento rok sa okolo nej rozniesol mediálny cirkus najmä kvôli rozpadu manželstva. Slobodná mamička však po strate partnera na lásku nezanevrela a momentálne si má užívať románik so sympatickým čokoládkovým raperom Skeptom.

Tridsaťjedenročná anglická speváčka a skladateľka šokovala minulú stredu všetkých prítomných hostí, ktorí potvrdili svoju účasť na oslave Drakových 33. narodenín. Adele zmenila jedálniček, dala sa na pilates a zverila sa do rúk osobného trénera Petra Geracima. Vďaka tomu schudla takmer 20 kilogramov. Pozrite sa ako vyzerá…

Článok pokračuje na ďalšej strane.