Pretrvala ich láska? Exfarmári Matej Jurkovič, Mirka Csorbová, Peter Gyűrűsi a Andrea “Deya” Matejčíková si po skončení Farmy užívajú slobodu a televíznu slávu. Štvorica si to spoločne namierila do hlavného mesta Maďarska.

“Cestou po schodoch, po schodoch” Každý krôčik v živote ktorý spravíme, nás posúva dopredu. Na vzdory stupidným rečiam a komentom, hatom a zlomyseľnosti, my si kráčame pekne ďalej s
úsmevom na tvári v ústrety osudu. Slabí ľudia oplácajú, silní ľudia odpúšťajú a tí múdri ? Tí múdri proste ignorujú,” vyznal sa exfarmár na sociálnej sieti.

Vzťah 41-ročného Mateja Jurkoviča s 19-ročnou Miroslavou Csorbovou sa stal ostro sledovaným nielen v reality šou Farma, ale i po ich odchode spred televíznych kamier. Napriek tomu, že dvojici množstvo divákov na ich spoločnej ceste neprialo, zdá sa, že ich city sú omnoho vážnejšie, než sa očakávalo.

Matej Jurkovič sa po príchode do šou netajil tým, že mu mladá východniarka bola sympatická na prvý pohľad. Po pár týždňoch strávených mimo civilizácie sa dnes už ex-farmári neudržali a niekoľkokrát podľahli vášniam priamo pred zrakmi celého Slovenska, čo nielen diváci, ale aj ich súperi považovali za krátkodobé vzplanutie na obrazovkách. Všetko je ale zrejme inak…

Článok pokračuje na ďalšej strane.