Uplynulý piatok sa na Farme uskutočnil už desiaty duel v poradí, pričom sa po druhýkrát v aréne stretli dve dámy. Obe boli pred súbojom dobre naladené a pripravené spraviť všetko pre to, aby sa mohli opäť vrátiť na statok. Žiaľ, jedna z nich musela aj napriek slzám Farmu opustiť.

V dueli sa stretli Kristi “Kika“ Dali a Nicoletta “Nika“ Tóthová, pričom dievčatá čakalo päť disciplín. Postupnosť jednotlivých úloh si vyberala druhá duelantka Kika.

Nika tak musela statok opustiť, pričom sa vyjadrila, že v poslednej disciplíne sa prestala snažiť a chce ísť domov. Aby toho nebolo málo, nebolo v jej záujme rozlúčiť sa so všetkými farmármi a záverečné objatie venovala len Ivete a Robiňovi, ktorý pre ktorého nebol jej odchod vôbec jednoduchý.

Hneď po skončení Farmy sa ale prostoreká slečna ukázala aj v internetovej relácii Farma X-tra, kde mnohým divákom vyrazila dych!

Včera večer sa ukázalo, že tabuľkám s výsledkami reality šou Farma, ktoré kolujú internetom, vôbec veriť netreba. Podľa nich totiž mala včera prehrať duel Kika – opak bol ale pravdou, fotomodelka dala svoju súperku nekompromisne “dole”.

Článok pokračuje na ďalšej strane.