Len čo sa vrátila do Česka, bude musieť čeliť poníženiu pred celou republikou. V televízii budú Lucii Vondráčkovej (39) prvýkrát vysielať jej film Dokonalý bozk, ktorý je podľa kritiky aj divákov až na samom chvoste trápnosti.

Potom, čo sa jej rozpadlo manželstvo s Tomášom Plekancom (37), sa po návrate domov chcela sústrediť hlavne na prácu. Lenže teraz sa môže akurát tak modliť, aby všetkým večer vypadol prúd.

Televízia bude totiž vysielať jej kanadský film Dokonalý bozk, ktorý diváci i kritici rozobrali na kusy. „Človek by povedal, že Lucka už vo svojom veku a pri svojej popularite v Čechách nebude mať potrebné angažovať sa v každej blbej srač*e,“ objavilo sa napríklad v diskusii rešpektovanej filmovej databázy, kde má snímka len 11 percent.

V centre prestrelky sa ocitla spolu s ňou aj režisérka Martina Adamcová (52). „Konečne som mala čas si prečítať kritiky na film The Perfect Kiss. Dostali sme fakt brutálny nárez, „priznala. Verejného zahanbenia bola Vondráčková počas minuloročnej októbrovej premiéry neúspešného projektu v Česku ušetrená. V Kanade práve natáčala s rovnakým štábom aj režisérkou ďalší film.

Aby toho nebolo málo, okrem debakli pred kamerou to speváčke otvorí aj staré rany. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.