Princezná Diana a Charles nie sú Harryho biologickí rodičia? Objavili sa informácie potvrdzujúce, že vojvodkyňa mala tajnú aférku, ktorej plodom je jej druhý syn. Britským médiám sa podarilo nájsť jeho skutočného otca.

Princezná Diana bola po celý svoj život podozrivá z aféry. Po jej smrti zvesti neprestali a boli ešte intenzívnejšie. Všetci hovorili, že jej deti nemusia byť princa Charlesa. Tentoraz si britská tlač našla cestu a ukázalo sa, že princ Harry nie je Charlesovým biologickým dieťaťom.

Princezná Diana je Harryho matka, ale Charles nie je biologický otec?
Podľa správ médií vo Veľkej Británii je správa, že princezná Diana mala aféru, istá. Po vyšetrovaní sa im podarilo určiť ešte jednu vec. Konkrétne, otec jedného z detí páru bol iný muž, presne rovnaký, s ktorým mala Diana pomer.

Charles už mal dosť kňučania a sťažovania si Meghan, zavolal Harryho na schôdzku v Buckinghamskom paláci, kde ho informoval o skutočnosti. „Nie som tvoj biologický otec.“ Po narodení vášho brata Williama, vaša matka a ja, sme sa rozlúčili, Diana ma zradila a počala vás počas aféry s iným mužom – informoval britský informátor. Čítajte ďalej…

Pokračujte na nasledujúcej strane.