Koncom minulého roka televízia JOJ v rámci záslužnej relácie V siedmom nebi odvysielala príbeh mladučkého teenagera, ktorého rodina sa musela potýkať s priam nepochopiteľnými okolnosťami. Ťažko chorý chlapec po amputácii nohy, ktorému prísne zákony nedovoľovali udeliť ani nárok na osobné auto.

Príbeh, ktorý rozcítil a doslova rozhýbal celé Slovensko. Orgány aj úrady, ktoré mali v minulosti konať sa na všetko vykašlali, rodine musel pomôcť až Vilo Rozboril a relácia v Siedmom nebi.

Nová séria relácie V siedmom nebi symbolicky odštartovala 17. novembra v deň výročia Nežnej revolúcie. Diváci si tak mohli pozrieť tri príbehy plné smútku i radosti. Len pár hodín na to sa na sociálnej sieti objavila správa o Dominikovi, ktorý bol hrdinom jedného z minulých príbehov.

11-ročný Dominik bojoval s rakovinou 4 roky. Keď mal 7, začalo to obyčajnými bolesťami v nohe, no vyšetrenia odhalili onkologické ochorenie, v dôsledku ktorého prišiel o nohu. Jeho mamina požiadala štát o príspevok na auto, no odpoveď bola negatívna. Keďže sa vie sám prepraviť na zástavku, cestovať majú mestskou hromadnou dopravou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.