Bratislavu pohltil strach! Pred tromi dňami polícia informovala o brutálnej vražde krásne Violy († 34), vo štvrtok prišla správa o ďalšej mŕtvej žene († 28). Bezvládne telo muži zákona našli v rovnakej časti metropoly ako umučenú učiteľku angličtiny.

Ešte zarážajúcejšie informácie priniesli výsledky nariadenej pitvy, ktoré odhalili, akou bolesťou si Viola prešla tesne pred smrťou. Hoci polícia intenzívne pátra po páchateľovi, na povrch vyplávali prvé špekulácie o možnom motíve vraždy.

Denník Plus JEDEN DEŇ uviedol, že zdroj blízky vyšetrovaniu vyzradil, čo môže stáť za beštiálnym činom. Viola sa totiž mala údajne stretávať až s dvoma mužmi, pričom jedného z nich mohla prepadnúť obrovská žiarlivosť. K tomuto scenáru sa prikláňa aj bezpečnostný analytik Geršič, podľa ktorého môže byť za takýmto skutkom práve odmietnutie. O žiarlivosti rozpráva aj majiteľ galérie Smolák, ktorý s Violou spolupracoval: “Je to celé divné. Podľa mňa tam išlo o pomstu, možno nejaký ohrdnutý milenec.” Viac svetla však vnesie do prípadu ďalšie vyšetrovanie.

Slovensko zažíva jedno z najtemnejších období. Najprv zomrelo 12 ľudí vrátane detí pri tragickej zrážke autobusu s kamiónom, potom niekto umučil krásnu učiteľku Violu († 34) a o pár dní neskôr prišla správa o ďalšej mŕtvej žene († 28) v Bratislave.

Článok pokračuje na ďalšej strane.