Bratislavou otriasla hrozná smrť modelky a fotografky Violy M. († 34), ktorú našiel zmučenú náhodný okoloidúci v bratislavskom prístave. Na miesto, kde bola modelka nájdená, sa vypravilo až pätnásť policajtov. Pri prehľadávaní tamojšieho okolia strážcovia zákona urobili šokujúce nález!

Zmučenú ženu našiel medzi Prístavným mostom a Mostom Apollo náhodný okoloidúci minulý pondelok. Na miesto okamžite vyrazili policajti aj záchranári.

Žena sa ešte so zdravotníkmi snažila komunikovať, napriek všetkým snahám lekárov však bohužiaľ pri prevoze do nemocnice zomrela.

Podľa denníka Plus Jeden Deň pri sebe žena nemala žiadne doklady a tak trvalo štyri dni, než policajti zistili jej totožnosť. Medzitým na polícii oznámila rodina zmiznutie modelky a fotografky Violy M., ktorá mala v pondelok v Bratislave výstavu a záhadne zmizla. Nakoniec sa zistilo, že nájdená žena je práve Viola.

Zo smrti modelky a učiteľky jazykov je v šoku jej rodina aj priatelia, ktorí nedokážu pochopiť, kto by chcel Viole ublížiť. „Nemyslím, že by počas výstavy alebo po nej išla len tak na prechádzku k Dunaju. Navyše keby ju chcel niekto len znásilniť, tak ju potom odkopne do Dunaja. Ale ona bola zbitá, mala zničené členky … Na tom si niekto dal záležať. Pravdepodobne z pomsty, “ uviedla jej kamarátka Danka pre Plus Jeden Deň.

Článok pokračuje na ďalšej strane.