Toľko sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije… Toto ľudové porekadlo by sa dalo hravo aplikovať na Radovo provokatívne správanie na farme. Hoci má doma snúbenicu a dieťa, neváha sa s kamerami deliť o intímne chvíle s Kikou ani o pocity ohľadom návratu domov, ktoré sa jeho vyvolenej zrejme nepekne dotkli. Na statok mu preto poslala stručný, no veľavravný list.

Rado sa napriek tomu, že prišiel na statok ako zadaný chlap, veľmi rýchlo začal zbližovať so ženským osadenstvom. Najviac si porozumel s Kikou, s ktorou trávia všetok svoj čas.

Rado Dulin patrí k chlapom, ktorí nevedia fungovať bez ženy, čo aj sám priznal. Krátko po príchode na statok prestal riešiť snúbenicu, ktorá ho doma očakávala, a okamžite sa začal zbližovať s farmárkami.

Po Mirke presedlal na Kiku, s ktorou tvorí nerozlučnú dvojku a nechýbajú ani odvážne intímnosti. Hoci však predpokladal, že sympatická priateľka ho aj naďalej víta s otvorenou náručou, po jej liste si môže byť istý, že sa všetko zmenilo. Snúbenica Ivka mu ale poslala drsné slová, na ktoré dvojica zareagovala svojským spôsobom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.